• 1403/05/23 - 10:45
  • - تعداد بازدید: 57
  • - تعداد بازدید کنندگان: 44
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

وبینار آموزشی تغذیه در دوران های مختلف زندگی

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، دوشنبه 22 مرداد وبینار آموزشی تغذیه در دوران های مختلف زندگی را برگزار کرد.

336905.mp3 وبینار آموزشی تغذیه در دوران های مختلف زندگی

رقیه مرادی زرده؛ کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این کارگاه با هدف توانمند سازی 120 نفر از مراقبین سلامت شاغل در حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت، در اجرای برنامه ها و فرآیندهای تغذیه ای، به صورت مجازی برگزار شد.

مرادی زرده با اشاره به اهمیت تغذیه در ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بیماریها به ویژه بیماریهای غیر واگیر گفت: امروزه مشکلات تغذیه ای به شکل اضافه وزن و چاقی و کمبود ریز مغذی ها، به دلیل داشتن  الگوی غذایی نامناسب؛ همچون: مصرف زیاد قند، نمک و چربی و مصرف کم سبزی و میوه، در جهان به صورت یک معضل جهانی مطرح می شود که سبک زندگی ماشینی و کم تحرکی از علل اصلی بروز آن است؛ به طوری که از سال 1980 تا به حال چاقی به دو برابر رسیده است و از آنجا که بخشی از مشکلات تغذیه ای، به دلیل نداشتن شناخت و آگاهی نسبت به الگوی صحیح تغذیه، عوارض ناشی از تغذیه ناسالم، تأثیر پیروی از رژیم غذایی مناسب در پیشگیری از ابتلا به بیمارهای غیر واگیر می باشد، توانمند کردن مراقبین سلامت در حوزه بهداشت؛ به عنوان اولین سطح ارائه کننده خدمات و آموزش تغذیه ای به مردم، می تواند در ارتقای سلامت جامعه تأثیر بسیار داشته باشد.

وی افزود: نتایج مطالعه جهانی بار بیماری ها، توسط مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامتIHME) )، رژیم غذایی نامناسب را عامل خطر ۱۱ میلیون مرگ در ۲۰۱۷  دانسته و  یک پنجم مرگها را به این عامل خطر نسبت داد که تاثیر عامل خطر تغذیه نامناسب و ناکافی در سال 2017، از مصرف سیگار و حتی فشار خون بالا بیشتر بوده است.

مرادی زرده ادامه داد: 80% بیماری های قلبی عروقی، 90% دیابت نوع 2 و 30% سرطان ها؛ از طریق تغییر در شیوه زندگی، پیروی از الگوی غذایی سالم، کنترل وزن و فعالیت بدنی قابل پیشگیری است و این موضوع، ضرورت ارتقای دانش کارکنان حوزه بهداشت را در خصوص مباحث تغذیه ای، پر رنگ تر می نماید.

در این وبینار آموزشی، رقیه مرادی زرده و الهام قنبرزاده؛ کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، در خصوص اهمیت تغذیه سالم و نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، تغذیه در سنین کودکی، نوجوانی، جوانی و بزرگسالی، سالمندی، دوران بارداری و شیردهی و همچنین نیازهای تغذیه ای گروه های سنی مختلف بر اساس هرم های غذایی دوران های مختلف زندگی، نحوه ارزیابی وضعیت تغذیه ای در گروه های سنی مورد هدف و اقدامات انجام شده توسط مراقبین سلامت بر اساس این ارزیابی ها مطالب جامع و مبسوطی را ارائه دادند.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 336905
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings