• 1401/03/30 - 08:59
  • - تعداد بازدید: 197
  • - تعداد بازدید کنندگان: 191
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

برگزاری نشست برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان و کارگران

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، نشست برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان و کارگران را، یکشنبه 29 خرداد ماه برگزار کرد.

2623.mp3 برگزاری نشست برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان و کارگران

این جلسه با حضور لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه، آقای دکتر گلشنی مدیر گروه بهداشت و سلامت محیط کار، لادن امیر اصلانی؛ رئیس گروه میانسالان معاونت بهداشت و نیز مهندس نرگس وهاجی؛ مسئول برنامه سلامت کارکنان و با هدف ارائه نتایج اجرای بسته خدمت کارکنان در سال 1400 و بررسی و برنامه ریزی جهت اجرای برنامه در سال 1401 برگزار شد.

در ابتدای این جلسه لیلا فرزاد ضمن تقدیر و تشکر بابت همکاری بین مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه بهداشت و سلامت محیط کار با گروه بهبود تغذیه در سطح معاونت و مراکز و شبکه ها، اجرای مطلوب برنامه بهبود تغذیه کارکنان در سال گذشته را مرهون وجود این همکاری صمیمانه دانست و گفت: دانشگاه ایران به عنوان یکی از دانشگاههای پیشرو در اجرای این برنامه موفق به اتمام اجرای این برنامه در 7 سازمان و کارخانه منتخب از میان سازمانها و کارخانجات تحت پوشش معاونت بهداشت تا پایان سال 1400 شد.

فرزاد در راستای ارائه گزارشی از مراحل اجرای برنامه گفت: اجرای این برنامه با برگزاری جلسه هماهنگی درون بخش در سطح ستاد معاونت بهداشت در شهریور سال 1400 آغاز گردید و با انجام هماهنگی های درون بخش در سطح مراکز و شبکه های بهداشت، جلب مشارکت مدیران سازمانها و کارخانجات منتخب، اجرای برنامه (انجام سنجش های جسمانی، آزمایشگاهی و برگزاری کلاسهای آموزشی) ادامه و پایش و ارزشیابی آن در پایان سال 1400، خاتمه یافت.

 وی در خصوص ارزشیابی اجرای بسته بهبود تغذیه کارکنان جهت بررسی اثربخشی اجرای این برنامه در کارخانه ها و سازمانهای منتخب گفت: به منظور تعیین میزان اثر بخشی بسته خدمتی بهبود تغذیه کارکنان، اجرای برنامه در چهار حوزه؛ شامل: تعهد سازمانی و حمایت مدیریتی، افزایش آگاهی و مهارت کارکنان، افزایش دسترسی به مواد غذایی و نوشیدنی سالم و امکانات و تجهیزات مناسب مورد بررسی قرار گرفت که بیشترین میزان اثربخشی به ترتیب در حوزه افزایش آگاهی و مهارت کارکنان، افزایش دسترسی به مواد غذایی و نوشیدنی سالم و تعهد سازمانی و حمایت مدیریتی بوده است.

در پایان رئیس گروه بهود تغذیه معاونت بهداشت، میزان رضایت مندی کارکنان از اجرای این برنامه در سطح کارخانجات و سازمانهای منتخب را 72 درصد (21 خیلی زیاد، 51 درصد زیاد) اعلام کرد و آن را یکی از دلایل اجرای مطلوب برنامه و ضرورت تداوم و گسترش اجرای آن در سایر سازمانها، ادارات و کارخانجات دانست.

در ادامه آقای دکتر گلشنی در خصوص لزوم ارائه نتایج اجرای این برنامه به سازمانهای قانونگذار و ذینفع سازمان تعاون،کار و رفاه اجتماعی و وزارت صمت در جهت هموار سازی اجرای برنامه از طریق وضع قوانینی در این زمینه تاکید کرد.

همچنین رئیس گروه برنامه میانسالان و سالمندان ضمن اشاره بر لزوم استفاده از بستر موجود در جهت ارائه کامل خدمات بسته های خدمتی مناسب گروه های سنی بر امکان ارائه مشاوره در خصوص اهمیت جوانی جمعیت و فرزندآوری نیز اشاره کرد.

سپس خانم وهاجی کارشناس برنامه سلامت کارکنان در گروه بهداشت حرفه ای، به منظور اجرای بهتر برنامه، انتخاب صنایع با فعالیت بدنی سبک تر و دارای شاغلین زن را پیشنهاد کرد و در خصوص رفع مشکلات مشاهده شده در چک لیست بهداشت آشپزخانه کارخانجات منتخب برنامه در سال گذشته، اعلام همکاری نمود.

در پابان، ضمن بررسی نقاط قوت و ضعف اجرای برنامه در سال گذشته، راهکارهایی به منظور رفع مشکلات و اجرای بهتر برنامه در سال جاری ارائه شد.

 

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 2623
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings