• 1403/05/15 - 09:24
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدید کنندگان: 74
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه و رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، با همکاری عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ یکشنبه 14 مرداد، کارگاه آموزشی تغذیه و رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک را برگزار کرد.

336625.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه و رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، با همکاری عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ یکشنبه 14 مرداد، کارگاه آموزشی تغذیه و رژیم درمانی در بیماریهای متابولیک را برگزار کرد.
 
این همایش با هدف توانمندسازی و ارتقای سطح دانش و آگاهی 89 نفر از کارشناسان تغذیه حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت از آخرین مطالب علمی روز، در خصوص تغذیه و رژیم درمانی در دیابت بارداری و کبد چرب، با حضور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب تهران برگزار شد.
 
در آغاز این همایش به نتایج آخرین مطالعه جهانی بار بیماری ها اشاره شد و رژیم غذایی نامناسب را مهمترین عامل خطر 11 ملیون مرگ در سال ۲۰۱۷ برشمرد و گفت: تغذیه نامناسب و ناکافی در سال 2017، به عنوان اولین عامل از 10 عامل خطر مرگ شناخته شده است و پس از آن، استعمال دخانیات و فشارخون بالا قرار دارد.
 
در هر پنج ثانیه، یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن، جان خود را از دست می دهد. تعداد مرگ و میر به علت دیابت و عوارض ناشی از آن، در سال 2021 در حدود 6.78 میلیون نفر بوده است و در کشور ما، حداقل 14.15 درصد جمعیت بالای 25 سال، از بیماری دیابت رنج می برند که تعدادشان، بیش از 7.5 میلیون نفر برآورد می شود. 
 
 
در این کارگاه، آخرین مطالب علمی و رژیم درمانی در دیابت بارداری؛ توسط دکتر شیما جزایری ( عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران) و تغذیه و رژیم درمانی در کبد چرب غیر الکلی؛ توسط دکتر ریحانه درویش دماوندی ارائه شد.
 
  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 336625
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings