برگزاری کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر مدیریت طغیان
کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر مدیریت طغیان برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت بهداشت: این کارگاه با توجه به فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا در روز دوشنبه در تاریخ 18 تیر 1403 با حضور معاون محترم فنی معاونت بهداشت دانشگاه ایران، رئیس گروه محترم مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت، کارشناس مسئول محترم مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت، مدیریت محترم پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و رئیس گروه محترم بیماری های واگیر معاونت بهداشت، رئیس محترم آزمایشگاه معاونت بهداشت، کارشناس محترم بهداشت محیط معاونت بهداشت و کارشناس بیماری های منتقله از آب و غذا ، برای گروه هدف کارشناسان مسئول بیماری ها _ بهداشت محیط و آزمایشگاه، کارشناسان برنامه بیماری های منتقله از آب و غذا و کارشناسان بهداشت محیط در ستاد شبکه ها و مراکز بهداشت درسالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در این جلسه ارائهی مباحث آموزشی و هماهنگی در خصوص ارتقاء هماهنگی های درون بخشی و بین بخشی ، نظام مراقبت بیماریها( شامل وبا ، طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا، اسهال خونی، هپاتیت A-E، فاسیولیازیس) ، مدیریت نمونه ها در طغیان، اصول تهیه گزارش طغیان، نقش بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل طغیان صورت گرفت.
در ادامه کارگروهی در خصوص تدوین گزارش نهایی طغیان بر اساس 10 گام طغیان انجام شد.