برگزاری جلسه هماهنگی بیماری های منتقله از پشه آئدس مهاجم
برگزاری جلسه هماهنگی بیماری های منتقله از پشه آئدس مهاجم
روابط عمومی معاونت بهداشت: در روز سه شنبه به تاریخ یازدهم دی 1403 جلسه هماهنگی بیماری های منتقله از پشه آئدس مهاجم در موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور آقای دکتر موسی کاظمی فوکال پوینت برنامه بیماری های منتقله از پشه آئدس دانشگاه ایران، آقای مهندس بک محمدی کارشناس بیماری های منتقله از زئونوز و ناقلین معاونت بهداشت، آقای دکتر ثاقب طالبی معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، خانم دکتر سفیدکن مدیر محترم قطب گیاهان معطر و اسانس ها منابع طبیعی، خانم دکتر شیرازی معاون محترم بخش تحقیقات زیست فناوری منابع طبیعی، خانم دکتر اسدی کرم دبیر کمیته تخصصی بخش تحقیقات زیست فناوری منابع طبیعی و آقای دکتر اجنی رئیس باغ گیاه شناسی ملی ایران برگزار شد، بر هماهنگی و همکاری دو سازمان در پروژه های مشترک تعریف شده تاکید کردند.
در ابتدای جلسه آقای دکتر ثاقب طالبی ضمن معرفی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، به عملکرد این موسسه در حفظ و نگهداری گونه های گیاهی موجود و در حال انقراض در کشور اشاره داشتند. در ادامه خانم دکتر سفیدکن مدیر محترم قطب گیاهان معطر و اسانس ها منابع طبیعی، ضمن ارائه گزارش اجمالی از پروژه های تحقیقاتی موسسه، بر نگهداشت بیش از هزار گونه گیاهی دارویی در مرکز قطب گیاهان معطر و اسانس ها اشاره و به آمادگی این موسسه در تعریف پروژه های تحقیقاتی در خصوص اثرات این گیاهان دارویی در درمان بیماری های شایع در کشور اشاره کردند.
در ادامه آقای مهندس بک محمدی ضمن تشریح فعالیت های نظام مراقبت حشره شناسی پشه آئدس و مراقبت انسانی تب دنگی در کشور و حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه ایران، آخرین وضعیت شیوع بیماری تب دنگی در دانشگاه و علائم بالینی و روش های تشخیص آن بیاناتی ارائه نمودند.
در ادامه دکتر اسدی کرم دبیر کمیته تخصصی بخش تحقیقات زیست فناوری منابع طبیعی، به اثر دورکنندگی و کشندگی گونه گیاه نپتا (Nepeta) بر روی پشه آئدس مهاجم در دنیا اشاره و بر آمادگی این سازمان در تعریف پروژه مشترک با گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت در قالب پروپوزال مشترک تاکید کردند.
در پایان از بخش های مختلف موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور شامل آزمایشگاه های بخش تحقیقات زیست فناوری و باغ گیاه شناسی ملی کشور و هات اسپات های موجود در باغ گیاه شناسی ملی کشور که در آن ها اویتراپ گذاری انجام می شود، بازدید به عمل آمد.
کامنت