برگزاری جلسه آموزشی نان کامل
جلسه آموزشی نان کامل در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی نان کامل، ضرورت مصرف و چالش های تولید را در تاریخ 5 خرداد 1403 برگزار کرد.
دکتر مهدیه پور یزدان پناه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی نان کامل، ضرورت مصرف و چالش های تولید را با هدف ارتقای آگاهی و دانش همکاران تغذیه برای ارائه خدمات آموزشی در سطوح کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت و در راستای اجرایی کردن طرح نان کامل در کشور، با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت و همچنین مسئولان تغذیه شبکه ها و مراکز تابعه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد.
در این جلسه، دکتر ریحانه درویش دماوندی ضمن ارائه آماری از وضعیت مرگ و میر ناشی از بیماریهای غیر واگیر، به بیان اهمیت مصرف نان سالم در پیشگیری از ابتلا و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماریها پرداخت. وضعیت مصرف نان در کشور، علت تمرکز بر تغییر کیفیت نان تولیدی، اثرات مصرف نان کامل و موانع و چالش های موجود بر سر راه تولید نان کامل در کشور از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمونه های تولید نان کامل در برخی از استانهای کشور به همراه تجربیات آنها معرفی گردید.
در پایان، شرکت کنندگان به طرح سوال و بحث درباره موضوع مورد بررسی پرداختند.