برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی اجرای پایش طرح کشوری پایش ید
روابط عمومی معاونت بهداشت: سومین جلسه بهبود تغذیه جامعه با حضور رئیس گروه بهبود تغذیه و کارشناسان مسئول تغذیه مراکز و شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه در تاریخ 8 آذر سال جاری برگزار شد.
در ابتدای جلسه لیلا فرزاد؛ رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت، از اجرای ششمین پایش ملی برنامه کشوری حذف اختلالات ناشی از کمبود ید خبر داد و آن را فرصت مناسبی جهت پیشبرد اهداف تغذیه ای در راستای سلامت مادران باردار و دانش آموزان برشمرد.
وی با اشاره بر اهداف سیاست ملّی جوانی جمعیت و نقش مهم پیشگیری از کمبود ید در پیشگیری از سقط جنین، بر اهمیت اجرای مطلوب این طرح تاکید و چگونگی اجرای آن را تشریح کرد.
از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه، ضرورت مشارکت کارشناسان تغذیه در پویش ملی دیابت و فشار خون و نحوه ارائه خدمات تغذیه ای به ایشان، اعلام حد انتظار خدمات مشاوره ای کارشناسان تغذیه و لزوم انجام مداخلات مؤثر و بهنگام به منظور ارتقای شاخص های تغذیه ای بود.
اجرای برنامه های مکمل یاری در گروه هدف دانش آموزان و نظارت بر پایگاه های تغذیه سالم در مدارس، حمایت تغذیه ای از کودکان زیر پنج سال و مادران باردار، شیر مدرسه و نان کامل، از دیگر مباحث طرح شده در این جلسه بود که در ادامه کارشناسان مسئول تغذیه مراکز و شبکه ها جهت ارتقای سطح اجرای برنامه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
کامنت