برگزاری جلسه آموزشی با موضوع نان کامل
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه آموزشی با موضوع نان کامل را برگزار کرد.
لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: جلسه آموزشی نان کامل، با حضورمدیران، رؤسای گروه ها و کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این جلسه را، تبیین اهمیت مصرف نان کامل در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر و ویژگی های آن عنوان کرد.
در این جلسه آموزشی، دکتر ریحانه درویش دماوندی؛ کارشناس گروه بهبود تغذیه، با بیان وضعیت مرگ و میر ناشی از بیماریهای غیر واگیر و نقش نان به عنوان قوت غالب در میان مردم کشورمان در این امر، مطالبی را در خصوص اهمیت مصرف نان کامل به عنوان یکی از راهکارها جهت پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، پرفشاری خون، بیماریهای قلبی عروقی و اضافه وزن ارائه کرد.
مقایسه بین آرد کامل و آرد سفید و ویژگی نانهای تهیه شده از این دو نوع آرد، بیان عوارض استفاده از بلانکیت و جوش شیرین در تهیه نان و موانع تولید آرد کامل در کشور از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
در پایان ضمن پاسخگویی به پرسش های شرکت کنندگان، راهکارهایی در جهت تسهیل تولید و در دسترس قرار گرفتن نان تهیه شده از آرد کامل بیان شد.