برگزاری کارگاه وزارتی تغذیه و رژیم درمانی در دیابت
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، کارگاه وزارتی تغذیه و رژیم درمانی در دیابت را دوشنبه 9 بهمن برگزار کرد.
جلسه مدیران عالی معاونت بهداشت و مراکز بهداشت تهران در راه اندازی مرکز بهداشت شمال غرب 1
جلسه مدیران عالی معاونت بهداشت و مراکز بهداشت تهران در راه اندازی مرکز بهداشت شمال غرب 1
مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است
کاهش مصرف شیر منجر به کوتاهی قد نسل جدید ایرانیها میشود
دکتر سیّد محمد طباطبایی: یادمان باشد مصرف غذا و خوراکی و رفع گرسنگی یک نیاز حیاتی است، اما مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است.
برگزاری کارگاه وزارتی تغذیه و رژیم درمانی سوءتغذیه در کودکان
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، کارگاه وزارتی تغذیه و رژیم درمانی سوءتغذیه در کودکان را یکشنبه 11 بهمن برگزار کرد.
پویش ملی سلامت: اطلاع رسانی تغذیه سالم
پویش ملی سلامت: اطلاع رسانی تغذیه سالم
برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص پیشرفت تدوین بسته آموزشی حمایت روانشناختی- جهت پیشگیری از سقط جنین
جلسه هم اندیشی در خصوص پیشرفت تدوین بسته آموزشی حمایت روانشناختی- جهت پیشگیری از سقط جنین در معاونت بهداشت برگزار گردید.
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم آغاز شد
مردم به جای استفاده از نمک در پخت و پز از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنند
چهاردهمین سال برگزاری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف اطلاع رسانی مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقای دانش جامعه در زمینه شیر و لبنیات با دو شعار "انتخاب همه: نمک کم اما تصفیه شده ید دار" برای هفته نخست بهمن و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم بهمن برگزار میشود.
برگزاری کمیته دانشگاهی بیماری های منتقله از ناقلین آئدس و آنوفل (تب دانگ، چیکونگونیا، زیکا و مالاریا)
کمیته دانشگاهی بیماری های منتقله از ناقلین آئدس و آنوفل (تب دانگ، چیکونگونیا، زیکا و مالاریا) در دانشگاه ایران برگزار گردید.
در راستای برگزاری کارگاه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت مطرح شد
عوارض اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی خطرناکتر از دوره بزرگسالی است
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت گفت: عوارض اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی خطرناکتر از دوره بزرگسالی است
بررسی نانوایی و عطاریهای تهران از سوی تیم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران
بررسی نانوایی و عطاریهای تهران از سوی تیمهای بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مدیران مرکز سلامت محیط و کار و تغذیه وزارت بهداشت انجام شد.