• 1403/01/18 - 08:25
  • - تعداد بازدید: 61
  • - تعداد بازدید کنندگان: 55
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

۳۳ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در یک ماه اخیر شناسایی و معدوم شده است.

330622.mp3 تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه ایران، با توجه به آغاز برنامه تشدید نظارت های بهداشتی از ۱۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ بازرسان بهداشت محیط این معاونت در طول دوره طرح علاوه بر انجام ۶۰۲۱۹ بازرسی؛ صدور ۵۹۲۸ مورد اخطار؛ ۱۲۵۸ مورد ارجاع متخلف به مراجع قضایی و پلمپ ۳۳۱ واحد صنفی متخلف و ۷۳۸۳۸ مورد سنجش کیفیت موادغذایی و محیط بوسیله تجهیزات پرتابل نسبت به ۱۶۴۳۴ مورد کلرسنجی از آب شرب اقدام نموده‌اند.

 

همچنین ضمن شناسایی کارگاه های غیرمجاز تولید مواد غذایی نسبت به معدوم یا توقیف ۳۳ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته اقدام شده است. در ادامه اجرای این طرح بازرسین روزانه در ساعات اداری وغیر اداری و گشت‌های شبانه ضمن آموزش متصدیان و رسیدگی به ۸۵۵ شکایت مردمی نسبت به بازدید از پایانه‌های مسافربری، مساجد، پارک‌ها و اماکن تجمعی،جایگاه‌های سوخت رسانی، اماکن اقامتی، میادین میوه و تره‌بار،شیرینی فروشی و مراکز فروش آش و حلیم و ... اهتمام داشته‌اند.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 330622
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings