بیش از 76 هزار بازرسی و ارائه خدمت مدیریت بهداشت محیط/طرح سلامت نوروزی 1403
بیش از 76 هزار بازرسی و ارائه خدمت مدیریت بهداشت محیط
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: با توجه به اجرای برنامه تشدید نظارت های بهداشتی از ۱۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ بازرسان بهداشت محیط این معاونت به طور کلی ۷۶هزار و ۳۵۵ بازرسی در طول این مدت انجام داده اند که در این بین؛ ۵۴ هزار و ۵۷۶ بازرسی مربوط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۲۱ هزار و ۷۷۹ مورد مربوط به بازرسی اماکن عمومی است.
در طول این مدت ۳۷۳ بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی و ۱۵۱ مورد بازرسی از مراکز اقامتی انجام شده است و ۷ هزار و ۳۱۲ مورد اخطار کتبی صادر، ۱۶۱۴ مورد به مراجع قضائی اعلام شده و ۴۲۷ واحد صنفی متخلف پلمپ و به ۱۱۲۵ مورد شکایت مردمی رسیدگی شده است.
در بازه زمانی مذکور، ۵۹۳ مورد نمونهبرداری غذایی، ۲۱ هزار و ۱۵۱ مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی، ۳۲۴ مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و ۹۵ هزار و ۳۶۶ مورد سنجش پرتابل محیط و مواد غذایی انجام شده است و مبحث ارائه آموزش های بهداشتی به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته و به ۱۲۸ هزار و ۸۸۴ نفر آموزش های لازم ارائه شده است.
همچنین به منظور صیانت از سلامت شهروندان و در ادامه اجرای خط مشی این معاونت در زمینه کنترل بهداشت مواد غذایی؛ موضوع در این ایام تشدید و ضمن شناسایی کارگاه های غیرمجاز تولید مواد غذایی نسبت به کشف و معدوم سازی ۴۱ هزار و ۲۳ کیلوگرم /لیتر مواد غذایی فاسد/تاریخ مصرف گذشته اقدام شده است.
در این ایام کارشناسان بهداشت محیط روزانه در 3 شیفت صبح، عصر و گشت شبانه از ساعت 8 صبح لغایت 24 نسبت به بازرسی و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موا غذایی و اماکن عمومی، پایانه های مسافربری،مساجد و اماکن زیارتی، پارکها و اماکن تجمعی،جایگاههای سوخت رسانی،اماکن اقامتی، میادین میوه و تره بار، بازارچه های فصلی و روز، شیرینی فروشی و مراکز فروش آش و حلیم و ... اهتمام داشته اند.
همچنین ستاد مراکز و شبکه ها و همچنین گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیز نسبت به همراهی و نظارت بر بازدید های میدانی انجام شده در هر 3 شیفت یادشده و ارزیابی پیشبرد اهد