• 1403/12/09 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - تعداد بازدید کنندگان: 16
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین در دانشگاه علوم پزشکی ایران

سومین کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین همزمان با برپایی پویش (نه به تصادفات) با حضور وزیر بهداشت و روسای نظام پزشکی، اورژانس، کمیسیون بهداشت و مسئولین راهنمایی و رانندگی برگزار شد.

345530.mp3 برگزاری کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین در دانشگاه علوم پزشکی ایران
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، سومین کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین همزمان با برپایی پویش (نه به تصادفات) با حضور وزیر بهداشت و روسای نظام پزشکی، اورژانس، کمیسیون بهداشت و مسئولین راهنمایی و رانندگی برگزار شد.

 

دکتر محمد رضا ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با طرح این پرسش که «جان انسان چقدر ارزش دارد؟ عنوان کرد: هدف از این گردهمایی، یافتن راهکارهایی برای نجات حتی یک نفر است. در بسیاری از کشورها، طرح‌های کلان تحقیقاتی اجرا می‌شود تا میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات به صفر برسد. ما نیز در این پنل تلاش می‌کنیم تا هر مدیر در حوزه فعالیت خود، نقشی در کاهش تلفات جاده‌ای ایفا کند.


وی با اشاره به نقش خطای انسانی در تصادفات، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از تصادفات جاده‌ای به دلیل اشتباهات رانندگان است که این امر نیازمند فرهنگ‌سازی و آموزش مستمر است. ما باید شرایطی را فراهم کنیم که این آمار کاهش یابد و جان هم‌وطنانمان حفظ شود.

 

ظفرقندی همچنین به ضرورت ایجاد ایستگاه‌های ایمنی بین‌راهی اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورها، این ایستگاه‌ها برای کنترل شرایط جاده‌ای و کاهش آسیب‌ها ایجاد شده‌اند.

 

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنل مداخلات مؤثر در کاهش تصادفات با تأکید بر ضرورت تشدید جرایم رانندگی، افزود: پویش نه به تصادفات با مشارکت بیش از 25 دستگاه اجرایی، نهادها و وزارتخانه‌ها، در راستای فرهنگ‌سازی و پیشگیری از تصادفات در حال انجام است.

 

همچنین دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در ادامه پیشنهاد کرد که همه فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی، از جمله پزشکان عمومی، پرستاران و جراحان، ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی مانند "ATS" شوند تا مهارت‌های لازم برای برخورد با سوانح و حوادث را کسب کنند. این امر می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات درمانی و کاهش تلفات ناشی از حوادث کمک کند.  

در پایان رئیس‌زاده بر ایجاد یک نظام پزشکی و رانندگی کارآمدتر و تخصصی‌تر تأکید کرد تا بتواند با توجه به شرایط کشور، نقش موثرتری در کاهش آسیب‌ها و تلفات ایفا کند.

 

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 345530
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings
Close menu