• 1401/08/22 - 10:44
  • - تعداد بازدید: 150
  • - تعداد بازدید کنندگان: 148
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری نشست استانی هم اندیشی و برنامه ریزی اجرای برنامه سلامت و امنیت غذایی

برگزاری نشست استانی هم اندیشی و برنامه ریزی اجرای برنامه سلامت و امنیت غذایی

7366.mp3 برگزاری نشست استانی هم اندیشی و برنامه ریزی اجرای برنامه سلامت و امنیت غذایی

نشست استانی هم اندیشی و برنامه ریزی اجرای برنامه سلامت و امنیت غذایی (ساغ) و نیز بهره مندی عادلانه جامعه از سبد غذایی سالم، شنبه 21 آبان سال جاری، با حضور فرشته فزونی؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،  میترا ذبیحی؛ رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، لیلا  فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و سحر اسماعیلی؛ کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

لیلا فرزاد، ضمن ارائه گزارشی از مباحث طرح شده در نشست کشوری رؤسای بهبود تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی که در تاریخ 18 آبان سال جاری در دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع برگزار شد؛ در خصوص سیاستهای و برنامه های دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع به منظور اجرای مطلوب برنامه ها و فرآیندهای بهبود تغذیه، مطالبی را ارائه داد.

وی ضمن اشاره به اهداف سند ملی بهبود تغذیه جامعه، همکاریهای بین بخشی را یکی از اهرم های قوی در پیشبرد و دستیابی به این اهداف برشمرد.

فرشته فزونی نیز به تفاهم نامه های موجود با سازمان های برون بخش اشاره کرد و ضمانت اجرایی دستگاه های بالادستی را در دستیابی به نتایج مطلوب، مهم دانست.

میترا ذبیحی نیز، بازنگری دستورالعمل برنامه ساغ را به منظور اجرای بهینه آن ضروری دانست.

در ادامه در خصوص نحوه و چگونگی اجرای برنامه ساغ، به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 7366
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings