برگزاری جلسه هماهنگی و رایزنی پیرامون نمک های عرضه شده در بازار
بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی و هماهنگی به منظور اتفاق نظر در خصوص نمک های موجود در بازار را در تاریخ 5 شهریور 1403 برگزار کرد.
بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی و هماهنگی به منظور اتفاق نظر در خصوص نمک های موجود در بازار را در تاریخ 5 شهریور 1403برگزار کرد.
دکتر مهدیه پور یزدان پناه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: پیرو اولین کمیته دانشگاهی IDD سال 1403، جلسه ای با حضور معاون فنی دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت و نمایندگان معاونت غذا و داروی دانشگاه و کارشناسان واحدهای مرتبط برگزار گردید.
در این جلسه برخی موضوعات مطرح شده در اولین کمیته دانشگاهی IDD از جمله نحوه نظارت و اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص نمک های موجود در سطح بازار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان اعضای محترم کمیته، ضمن جمع بندی مطالب، تصمیماتی به عنوان مصوبات جلسه ارائه نمودند.
کامنت