• 1403/03/06 - 11:43
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدید کنندگان: 21
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی نان کامل

جلسه آموزشی نان کامل در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.

333639.mp3 برگزاری جلسه آموزشی نان کامل

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی نان کامل، ضرورت مصرف و چالش های تولید را در تاریخ 5 خرداد 1403 برگزار کرد.

دکتر مهدیه پور یزدان پناه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی نان کامل، ضرورت مصرف و چالش های تولید را با هدف ارتقای آگاهی و دانش همکاران تغذیه برای ارائه خدمات آموزشی در سطوح کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت و در راستای اجرایی کردن طرح نان کامل در کشور، با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت و همچنین مسئولان تغذیه شبکه ها و مراکز تابعه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد.

 

در این جلسه، دکتر ریحانه درویش دماوندی ضمن ارائه آماری از وضعیت مرگ و میر ناشی از بیماریهای غیر واگیر، به بیان اهمیت مصرف نان سالم در پیشگیری از ابتلا و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماریها پرداخت. وضعیت مصرف نان در کشور، علت تمرکز بر تغییر کیفیت نان تولیدی، اثرات مصرف نان کامل و موانع و چالش های موجود بر سر راه تولید نان کامل در کشور از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمونه های تولید نان کامل در برخی از استانهای کشور به همراه تجربیات آنها معرفی گردید.

 

در پایان، شرکت کنندگان به طرح سوال و بحث درباره موضوع مورد بررسی پرداختند.

 

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 333639
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings