آیا می دانید که کاهش مصرف نمک، موجب کاهش 12 درصدی هزینه های بیماریهای ناشی از مصرف نمک می شود.

 

بیماریهای قلبی عروقی؛ شایع ترین علت مرگ و میر در جهان و علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 15 تا 59 سال است.

 

فشار خون بالا ( به عنوان مهم ترین عامل ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی) به تنهایی باعث حدود 50 درصد از بیماری های قلبی عروقی در سراسر جهان می شود و مهمترین علت مستقیم در مرگ و میر در کل دنیاست.

 

سدیم موجود در نمک، اصلی ترین علل قابل مداخله بیماری پرفشاری خون است. اثر اولیه سلامتی مرتبط با رژیم های غذایی سرشار از سدیم، افزایش فشار خون، افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، سرطان معده، چاقی، پوکی استخوان و بیماریهای کلیوی است.

 

تخمین زده می شود که 1.89 میلیون مرگ در سال با مصرف بیش از حد سدیم مرتبط است. به همین دلیل، کاهش مصرف سدیم یکی از مقرون ‌به ‌صرفه‌ترین اقدامات برای بهبود سلامت و کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر است که ارزش افزوده 12 برابری در نظام سلامت دارد.

 

تهیه و تنظیم: گروه بهبود تغذیه جامعه

 

Template settings