برگزاری جلسه هماهنگی و رایزنی پیرامون نمک های عرضه شده در بازار
بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه بررسی و هماهنگی به منظور اتفاق نظر در خصوص نمک های موجود در بازار را در تاریخ 5 شهریور 1403 برگزار کرد.
کسب نتایج صحیح در آزمون مهارت آزمائی تشخیص عوامل بیماریزای منتقله از آب و غذا توسط آزمایشگاه مرجع میکروب شناسی تحت پوشش معاونت بهداشت
کسب نتایج صحیح در آزمون مهارت آزمائی تشخیص عوامل بیماریزای منتقله از آب و غذا توسط آزمایشگاه مرجع میکروب شناسی تحت پوشش معاونت بهداشت
برگزاری کارگاه تشخیص آزمایشگاهی مواد مخدر و روان گردان با روش های غربالگری و تایید تشخیص
کارگاه تشخیص آزمایشگاهی مواد مخدر و روان گردان با روش های غربالگری و تایید تشخیص برگزار گردید.
برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی با هماهنگی گروه آموزش و ارتقا سلامت در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
برگزاری کارگاه دو روزه دیابت ویژه پزشکان عمومی توسط بیماری های غیرواگیرمعاونت بهداشت
کارگاه دو روزه دیابت ویژه پزشکان عمومی توسط بیماری های غیرواگیرمعاونت بهداشت برگزار گردید.
برگزاری کارگاه بهبود رشد و تغذیه کودکان
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با همکاری مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، یکشنبه 28 مرداد، کارگاه بهبود رشد و تغذیه کودکان را برگزار کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی و اندازه گیری ارتعاش در محیط کار
کارگاه آموزشی ارزیابی و اندازه گیری ارتعاش در محیط کار برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای شغلی در محیط کار
کارگاه آموزشی بیماریهای شغلی در محیط کار برگزار شد
فیلم آموزشی آشنایی با بیماری تب دانگی
فیلم آموزشی آشنایی با بیماری تب دانگی
وبینار آموزشی تغذیه در دوران های مختلف زندگی
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، دوشنبه 22 مرداد وبینار آموزشی تغذیه در دوران های مختلف زندگی را برگزار کرد.