برگزاری وبینار آموزشی اهمیت ریز مغذیها و راههای پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از آن
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز دوشنبه 1 بهمن وبینار آموزشی اهمیت ریز مغذیها و راههای پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از آن را برگزار کرد.
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز دوشنبه 1 بهمن وبینار آموزشی اهمیت ریز مغذیها و راههای پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از آن را برگزار کرد.
لیلا فرزاد؛ کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این کارگاه با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی 45 نفر از کارشناسان برنامه های بهبود تغذیه حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت به صورت وبینار برگزار شد.
وی ضمن اشاره بر اهمیت و نقش ریز مغذیها در سلامت گفت: اگر چه نیاز بدن به ریزمغذی ها چندان زیاد نیست اما تاثیرات آنها بر بدن گسترده است و وجود مقادیر کافی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب ضروری برای بدن مهم به جهت نقش آنها تولید هورمون ها، آنزیم ها و همچنین تقویت بافت ها، ارگان ها، رشد و بازسازی سلول های بدن، ضروریست.
ایشان با اعلام اینکه کم خونی فقر آهن و کمبود ویتامینD از مهمترین و شایع ترین مشکلات تغذیه ای در کشور است، گفت: اگر چه استان تهران نیز از این مشکل مستثنی نیست، لیکن میزان شیوع کم خونی فقر آهن در همه گروههای سنی از میانگین شیوع کشوری کمتر ولی میزان شیوع کمبود ویتامین D در همه گروههای سنی از میانگین کشوری بالاتر است.
در ادامه کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه ضمن اشاره به اجرای برنامه های مکمل یاری و غنی سازی مواد غذایی با این ریز مغذیها به عنوان راهکاریهایی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از کمبود آنها، به ارتقاء سطح سواد تغذیه ای افراد جامعه به عنوان راهکار اصلی اشاره کرد و گفت: در همین راستا و با هدف توانمد سازی کارشناسان تغذیه در اینخصوص کارگاه اهمیت ریز مغذیها و راههای پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از آن برگزار گردید و با توجه به بحث جوانی جمعیت که یکی از ضروریات امروز کشورمان است، بر نقش ریز مغذیها در داشتن یک باروری سالم تاکید شد.
کامنت