برگزاری جلسه آموزشی سبد غذایی مطلوب خانوار ایرانی
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی سبد غذایی مطلوب خانوار ایرانی را در تاریخ 5/3/1403 برگزار کرد.
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی سبد غذایی مطلوب خانوار ایرانی را در تاریخ 5 خرداد 1403 برگزار کرد.
دکتر مهدیه پور یزدان پناه در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت جلسه آموزشی سبد غذایی مطلوب خانوار ایرانی را با هدف معرفی سبد غذایی مطلوب خانوار ایرانی سال 1402 با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت و همچنین مسئولان تغذیه شبکه ها و مراکز تابعه در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد.
در این جلسه، دکتر ریحانه درویش دماوندی، ضمن معرفی سبد غذایی تدوین شده برای خانوار ایرانی، اهمیت طراحی سبد غذایی و کاربردهای آن را ارائه کرد. در ادامه به جزئیات سبد غذایی و نقاط قوت و ضعف آن پرداخت و سبد غذایی سال 1402 را با نسخه قبلی (سال 1392) مقایسه کرد. بررسی وضعیت سبد غذایی از نظر پایداری زیست محیطی و معرفی ذی نقشان دخیل در تدوین این سبد، از دیگر نکات مورد اشاره در جلسه مذکور بود. در پایان جلسه به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان در خصوص موضوع مورد بحث پاسخ داده شد.