• 1402/10/16 - 09:00
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

غربالگری بیماری دیابت و فشارخون بالا برای ۲۰۰ شهروند پرندی در مراسم سربازان ولایت، در مسجد جامع پرند انجام شد.

321781.mp3 غربالگری پرفشاری خون و دیابت شهروندان پرند در سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ تیم سلامت اعزامی شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم با هماهنگی رضا آئینی، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت سعادتمندی به عنوان نماینده شبکه بهداشت با  همکاری کانون خدمت رضوی پرند، در مراسم بزرگ سربازان ولایت که به مناسبت گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ۹ دی در مسجد جامع پرند برگزار شد، برای حدود ۲۰۰ شهروند پرندی غربالگری بیماری دیابت و فشارخون بالا انجام دادند.