• 1402/10/04 - 12:51
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

نقد، بررسی و تحلیل گزارش پایش‌های انجام شده‌ی پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا در معاونت بهداشت دانشگاه انجام شد.

321253.mp3 برگزاری جلسه ستادی بررسی و تحلیل گزارش پایش پویش غربالگری دیابت و فشار خون بالا در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ جلسه ستادی نقد، بررسی و تحلیل گزارش پایش‌های انجام شده‌ی پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا در راستای دستیابی به اهداف پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در معاونت بهداشتی دانشگاه، با حضور دکتر چینی چیان معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر رحیمی مدیر گروه بیماری‌های معاونت بهداشت، دکتر نجفی مقدم رئیس گروه غیرواگیر معاونت و ناظران ستادی معاونت بهداشت در اتاق مدیر گروه بیماری‌های معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه گزارش پایش های انجام شده توسط تیم پایشگر معاونت بهداشت بصورت مبسوط تحلیل و مورد نقد و بررسی قرار گرفت. پیشنهادات و نکات قابل اصلاح و نیز ابتکارات تبیین شد.