برگزاری کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با همکاری اساتید وزارتی و هیأت علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه؛ یکشنبه ودوشنبه 8 و 9 بهمن، کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت را برگزار می کند.
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با همکاری اساتید وزارتی و هیأت علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه؛ یکشنبه و دوشنبه 8 و 9 بهمن، کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت را برگزار می کند.
لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این کارگاه با هدف توانمندسازی 90 نفر از کارشناسان تغذیه حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت و با تدریس سرکار خانم دکتر مینا مینایی؛ دکترای تخصصی تغذیه و دکتر محمدرضا وفا عضو هیأت علمی دانشکده بهداشت برگزار می شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به اهمیت تغذیه در ارتقای سطح سلامت جامعه گفت: تغذیه صحیح یکی از ارکان اصلی زندگی سالم به شمار می رود و در برخی از دورانهای زندگی همچون کودکی و نیز در پیشگیری از بیمارهای غیرواگیر همچون دیابت، از اهمیت بیشتری، برخوردار است.
وی طبق نتایج آخرین مطالعه جهانی بار بیماری ها، رژیم غذایی نامناسب را مهمترین عامل خطر 11 ملیون مرگ در سال ۲۰۱۷ برشمرد و گفت: تغذیه نامناسب و ناکافی در سال 2017، به عنوان اولین عامل از 10 عامل خطر مرگ شناخته شده است و پس از آن، استعمال دخانیات و فشارخون بالا قرار دارد.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه، خاطرنشان کرد: رژیم غذایی نامطلوب و توده بدنی بالا، رتبه های اول و دوم از ده عامل خطر در ایران است و از آنجائی که ابتلا به اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی عوارض و تبعات سنگین تری نسبت به ابتلا به آن در بزرگسالی دارد، ضرورت داشتن برنامه ها و فعالیتهای مداخله ای مؤثر برای این گروه سنی، بسیار حائز اهمیت است.
فرزاد، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای دقیق برنامه بهبود تغذیه کودکان خاطرنشان کرد: پرداختن به الگوی تغذیه سالم از مهم ترین موضوعات در مدیریت سلامت دوران کودکی است که توجه به این امر در مدیریت بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، استئوپروز و سرطان در دوران بزرگسالی مورد استفاده قرار می گیرد.
به همین دلیل بر آن شدیم تا با همکاری اساتید هیات علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه، کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت را برای کارشناسان تغذیه برگزار کنیم.