هدف اصلی:
ارائه خدمات تغذیه ای به جمعیت تحت پوشش طبق سند ملی تغذیه
:اهداف اختصاصی
ثابت نگهداشتن میزان چاقی ( بر اساس اهداف WHO)
کاهش شیوع سوء تغذیه پروتئین و انرژی در گروه های آسیب پذیر ( کودکان زیر ۵ سال، نوجوانان و مادران باردار و بیماران) به میزان یک درصد نسبت به سال پایه در مناطق با شیوع بالا
کاهش شیوع کمبود ریز مغذی ها ( ویتامین A، ویتامین D، روی، آهن) به میزان یک درصد سال پایه ( پورای سال ۱۳۹۱). برای مشاهده فایل اینجا کلیک نمایید.
پوشش حداقل ۹۰ درصدی مصرف نمک ید دار در خانوارهای تحت پوشش
افزایش پوشش مشاوه تغذیه در جمعیت تحت پوشش به میزان ۵% شاخص موجود
افزایش پوشش آموزش تغذیه ای جامعه به میزان ۵% سال گذشته
|