آیا می دانید:

مراقبت از قلب، مراقبت از زندگی است!!!

 

برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، پیشگیری مقدم بر درمان است.

 

نکات تغذیه ای جهت کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی شامل موارد ذیل است:

 

مصرف ماهی نقش مهمی در حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق دارد. البته فقط ماهی هایی که کباب می شوند و یا با بخار پخته می شوند، می توانند موجب این امر شوند. به بیان دیگر، ماهی های سرخ شده در روغن در حرارت بالا از این نظر بی خاصیت محسوب می شوند.

 

میوه ها و سبزی ها حاوی ویتامین های آنتی اکسیدان، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی هستند که سبب متوقف کردن آسیب به دیوارة رگها و در نتیجه، کاهش خط ابتلا به سکته های قلبی عروقی می شوند.

 

مصرف پروتئین سویا منجر به کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب خون می شود.

 

بهترین روغن برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی، روغن مایع کانولا برای پخت غذا و روغن زیتون برای سالاد است که البته از این روغن ها نیز باید به میزان متعادل استفاده شود.

 

 

تهیه و تنظیم: گروه بیماری های غیرواگیر

 

Template settings