ردیف |
عنوان |
دانلود |
۱ |
راهنمای خود مراقبتی بیماریهای شایع واگیر
|
|
۲ |
راهنمای خود مراقبتی زوار امام حسین بیماریهای منتقله از طریق آب
|
|
۳ |
راهنمای خود مراقبتی زوار امام حسین توصیه های تغذیه ای
|
|
۴ |
گرمازدگی
|
|
۵ |
راهنمای بهداشت سبزی و صیفی جات
|
|
۶ |
راهنمای بهداشت ظروف یکبار مصرف
|
|
۷ |
راهنمای دمای پخت و نگهداری مواد غذایی
|
|
۸ |
راهنمای کیفیت یخ
|
|
۹ |
نکات کلی برای پخت نذورات در ایام ماه محرم و اربعین حسینی
|
|