ردیف |
عنوان |
دانلود |
۱ |
راهنمای خود مراقبتی بیماریهای شایع واگیر
|
 |
۲ |
راهنمای خود مراقبتی زوار امام حسین بیماریهای منتقله از طریق آب
|
 |
۳ |
راهنمای خود مراقبتی زوار امام حسین توصیه های تغذیه ای
|
 |
۴ |
گرمازدگی
|
 |
۵ |
راهنمای بهداشت سبزی و صیفی جات
|
 |
۶ |
راهنمای بهداشت ظروف یکبار مصرف
|
 |
۷ |
راهنمای دمای پخت و نگهداری مواد غذایی
|
 |
۸ |
راهنمای کیفیت یخ
|
 |
۹ |
نکات کلی برای پخت نذورات در ایام ماه محرم و اربعین حسینی
|
 |