برنامه بهداشت مواد غذایی و بهسازی مراکز و اماکن
برنامه نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در راستای پیاده سازی آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعریف شده و کلیه مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی، آشامیدنی و اماکن عمومی را شامل می شود معاونت های بهداشتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی موظفند در زمینه نظارت بر بهداشت مراکز و اماکن مذکور و تکمیل چک لیست های مربوطه بر اساس این دستور عمل اقدام نمایند.
اهداف برنامه بهداشت مواد غذایی و بهسازی مراکز و اماکن:
قوانین، مقررات و دستورالعمل های برنامه بهداشت مواد غذایی و بهسازی مراکز و اماکن :
ردیف | عنوان | دانلود/لینک |
1 | قوانین و اسناد بالادستی | ![]() |
2 | آئین نامه ها و دستورالعمل ها | ![]() |
درباره ی برنامه بهداشت مواد غذایی و بهسازی مراکز و اماکن بیش تر بدانیم:
ردیف | عنوان | دانلود/لینک |
۱ | رسانه های آموزشی | ![]() |