• 1401/11/05 - 13:39
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تشکیل پرونده سلامت الکترونیک برای 5 میلیون و 543 هزار نفر از مردم شریف مناطق تحت پوشش دانشگاه ایران

10691.mp3 99/5 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای پرونده سلامت الکترونیک می باشند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: جمعیت تحت پوشش حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران 5 میلیون 543 هزار نفر می باشد. با تلاش بی وقفه همکاران خدوم حوزه معاونت بهداشت برای 5 میلیون و 449 هزار نفر از مردم شریف تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شد. این تعداد معادل 5/99 درصد از کل جمعیت تحت پوشش می باشند که از مراکز خدمات بهداشتی و درمانی خدمت مورد نیاز خودرا دریافت می کنند.

به گفته مدیریت گسترش شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه ایران؛ رکن مهم در تشکیل پرونده سلامت، مراجعه مردم به مراکز جامع خدمات سلامت، خانه‌های بهداشت، پایگاه ها... و دریافت خدمات بهداشتی و درمانی است. لذا از همه عزیزانی که تاکنون ثبت‌نام نکرده‌ و یا برای دریافت خدمت مراجعه نکرده اند، تقاضا می‌شود به نزدیک‌ترین مرکزسلامت به محل سکونت خود مراجعه کرده و به طور رایگان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل دهند.