• 1402/11/14 - 10:05

گرامی داشت چهل و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

323196.mp3 گرامی داشت چهل و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ مراسم گرامی داشت چهل و پنجمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با برپایی نمایشگاه دستاوردهای نظام سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پرشکی ایران برگزار شد.

دانشگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با نظام سلامت کشور از جمله دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان پزشکی قانونی، جمعیت هلال احمر، سازمان اورژانس کشور و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی دستاورد‌ها و پیشرفت‌های خود را به نمایش گذاشتند.

در این مراسم، ضمن اشاره به خدمات ارزنده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از جمله شبکه سازی و توسعه مراکز، پایگاه و خانه‌های بهداشت در سراسر کشور و پایش آنلاین زنجیره سرما و ...، مرکز بهداشت غرب نیز به غربالگری و آموزش دیابت و پرفشاری خون حاضرین پرداخت.

انتهای پیام