• 1403/02/24 - 14:42
به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.

332874.mp3 گرامی داشت روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و تقدیر از کارشناسان این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ این مراسم به مناسب 28 آوریل روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار با حضور دکتر جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار، دکتر فهیمه سهیلی پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر امیر افسرده معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر مهدی فرزادکیا معاون پژوهشی دانشکده بهداشت، اساتید بهداشت حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، کارشناسان بهداشت حرفه ای مرکز سلامت محیط و کار، مدیران وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، بازرسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت، کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش معاونت بهداشت، دانشجویان دانشکده بهداشت در روز یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 برگزار شد.

دکتر سهیلی پور معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، به ضرورت اهمیت آموزش در راستای ارتقاء سلامت شاغلین مطابق با منویات مقام معظم رهبری تاکید نمود. سپس دکتر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار در خصوص تغییرات اقلیم و مواجهه شاغلین با عوامل زیان آور تاثیرگذار بر تغییرات اقلیمی و افزایش گرمای جهانی و تأثیر 2.6 میلیارد کارگر شاغل از استرس‌های گرمایی در محیط کار سخنرانی نمود.

در ادامه دکتر افسرده معاون فنی معاونت بهداشت درخصوص فعالیت های گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت و اهمیت برنامه‌های این گروه در حفظ و ارتقاء سطح سلامت شاغلین و تاثیرگذاری آن بر جهش تولید سخنرانی کرد.

در این مراسم از اساتید بهداشت حرفه‌ای تأثیرگذار طی سال‌های اخیر و نیز  بازرسان بهداشت حرفه‌ای  معاونت بهداشت که طی ده سال گذشته اقدامات موثری در شغل خود داشته اند، تجلیل به عمل آمد. همچنین از سه تن از بازرسان بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت که در راستای برنامه جوانی جمعیت نسبت به فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده پیشگام بوده‌اند، قدردانی شد.