• 1403/02/23 - 11:23

گرامی‌داشت روز ماما در دانشگاه علوم پزشکی ایران/ تقدیر از ماماهای برتر

تقدیر از ماماهای برتر

332762.mp3 گرامی‌داشت روز ماما در دانشگاه علوم پزشکی ایران/ تقدیر از ماماهای برتر

به گزارش گروه مدیریت جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس  این معاونت در تاریخ 22 اردیبهشت 1403 جشن روز جهانی ماما درسالن همایش های مجتمع فرهنگی، ورزشی تلاش  برگزار شد.

گرامیداشت روز ماما با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران جناب آقای دکتر پازوکی، رییس اداره مامایی وزارت متبوع سرکار خانم دکتر طاولی، سرپرست کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران خانم دکتر جعفری، معاون محترم درمان جناب آقای دکتر مشکی، معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت جناب آقایان دکتر افسرده و دکتر دمیریان و مدیر گروه مدیریت جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس جناب آقای دکتر فیروز بخت،  مدیران شبکه های بهداشت و درمان، کلیه ماماهای حوزه بهداشت و درمان در سالن همایش شهید آوینی  مجتمع فرهنگی، ورزشی تلاش برگزار شد.

دکتر دمیریان معاون اجرائی معاونت بهداشت دانشگاه ضمن خیر مقدم، این روز را خدمت همه همکاران مامای شاغل در حوزه بهداشت و درمان که همواره با ایثارگری های خود در امر خدمت رسانی به مادران و کودکان کشورمان کوشیده اند، تبریک و تهنیت عرض نمود و گفت: بدون تردید توجه به سخت‌ کوشی توام با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت صادقانه برای مردم می ‌اندیشند. همین امر باعث افزایش ارتقای شاخص های سلامت مادران و نوزادان شده و منجر به کاهش مرگ مادری در سطح دانشگاه شده است.

در ادامه جناب آقای دکتر پازوکی ریاست محترم دانشگاه  در مورد مقام شامخ ماما در تسکین آلام مادران، فرزند آوری و تحکیم خانواده مطالبی را بیان کردند.

همچنین جناب آقای دکتر مشکی  معاون درمان دانشگاه  ضمن عرض تبریک و بزرگداشت روز ماما، از زحمات بی شائبه این عزیزان تقدیر و تشکر بعمل آورد.

در ادامه توسط سرکار خانم دکترطاولی( رییس اداره مامایی وزارت متبوع) و سرکارخانم دکتر جعفری سرپرست کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران در خصوص اهمیت نقش ماما مطالب ارزنده عنوان شد .

همچنین لوح تقدیر و هدایای توسط مسئولین محترم به ماماهای نمونه دانشگاهی در حوزه بهداشت و درمان و همچنین بازنشستگان این حوزه به رسم یاد بود اهدا شد.