• 1402/09/18 - 12:29
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

کشف و معدوم سازی بالغ بر 55 تن مواد غذایی غیر مجاز

در راستای طرح رصد و پایش موادغذایی، معانت بهداشت دانشگاه ایران با رهگیری کارگاه های تولیدی غیرمجاز(زیرزمینی) و عرضه کنندگان عمومی در سطح شهر، 55تن مواد غذایی غیرمجاز و فاسد را کشف و از دسترس عموم خارج شد.

320201.mp3 کشف و معدوم سازی بالغ بر 55 تن مواد غذایی غیر مجاز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران; با تلاش های شبانه روزی کارشناسان و مدیران بهداشت محیط در ستاد و مراکز و شبکه های تابعه از طریق نظارت و بازرسی به صورت نامحسوس از کارگاه ها و تولیدی‌های کوچک و متوسط غیرمجاز و عرضه کنندگان غیر بهداشتی مواد غذایی، همچنین پیرو اطلاع رسانی به موقع شهروندان، از ابتدای سال جاری تا کنون موفق به کشف و معدوم سازی 55 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز شدند.

در راستای اجرای طرح مذکور همکاری و مساعدت‌های قوه قضایی و دادستان های استان تهران به شایستگی قابل تقدیر است.

در همین رابطه از شهروندان وظیفه شناس حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران درخواست می شود در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیر مجاز و غیر بهداشتی در عرضه مواد غذایی از طریق کارشناسان بهداشت محیط مراکز و شبکه های بهداشت و درمان این دانشگاه و یا سامانه 190 اطلاع رسانی کنند.

• کد خبر : 320201