• 1402/12/23 - 10:39

330096.mp3 پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی متخصصین تغذیه منتشر گردید.

دکتر سیدمحمد طباطبایی: وظیفه ای که در این برهه از تاریخ بشری بر دوش کارشناسان تغذیه است جز با تعهد، دلسوزی، همت و کار مضاعف انجام پذیر نیست.

دکتر سید محمد طباطبایی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی متخصصین تغذیه  (Nutritionist' s Day) پیام تبریک صادر کرد. متن پیام، این گونه است.

به مناسبت روز جهانی کارشناس تغذیه این فرصت را مغتنم می شمارم تا با احترام، قدردانی خود را از تلاش های کارشناسان تغذیه در جهت ارتقاء سلامت اعلام دارم. سلامت امروز آحاد جامعه در گرو انتخاب سبک زندگی سالم است و از این رو نقش کارشناسان تغذیه در آگاه سازی جامعه در مورد نقش تغذیه در سلامت و نیز پیشگیری و درمان بیماری ها بیش از پیش مورد توجه می باشد.

وظیفه ای که در این برهه از تاریخ بشری بر دوش کارشناسان تغذیه است جز با تعهد، دلسوزی، همت و کار مضاعف انجام پذیر نیست. امید است که در سال های پیش رو کارشناسان تغذیه بتوانند گام های بسیار مؤثری را برای ارتقاء سلامتی جامعه بردارند و با همت و پشتکار نقطه درخشان دیگری را در ارتقاء سلامت جامعه برای جمهوری اسلامی ایران عزیز رقم بزنند.

دکتر سید محمد طباطبایی

معاون بهداشت دانشگاه