• 1403/02/18 - 14:55

پویش سه روز سلامت دهان و دندان ۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت ماه پویش سلامت دهان و دندان با شعارهای‌«دهان دریچه سلامت - سلامت دهان و دندان سلامت کودک - نقش سازمان های دولتی و مردم نهاد در سلامت دهان و دندان» برگزار می‌شود.

332595.mp3 پویش سه روز سلامت دهان و دندان ۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ ۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت ماه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشارکت اجتماعی معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با هماهنگی دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پویش ۳ روزه‌ی سلامت دهان و دندان با هدف ترویج رفتارهای بهداشتی در کودکان، مربیان مدارس و افزایش آگاهی عموم جامعه و گروه‌های تخصصی در زمینه عوامل خطر مشترک و جایگاه دهان و دندان در سلامت کلی بدن و ارتباط آن با سایر بیماری های غیرواگیر برگزار می‌شود.

آموزش و ترویج رفتارهای بهداشتی مانند مسواک زدن و کشیدن نخ دندان نه تنها به سلامت دهان و دندان منجر خواهد شد بلکه سلامت بسیاری از ارگان های حیاتی بدن و سلامت اجتماعی فرد را به دنبال خواهد داشت. از سویی، عوامل خطر مشترکی برای پیدایش بیماری های دهان و دندان و سایر بیماری های غیرواگیر وجود دارد که ترویج رفتارهای سالم می تواند بطور همزمان از بسیاری از این بیماری ها بطور همزمان پیشگیری نماید.