• 1402/08/14 - 14:13

37899.mp3 قدردانی معاون بهداشت وزارت متبوع از همکاری معاونت بهداشت دانشگاه ایران در برگزاری همایش کشوری تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: دکتر فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از اتمام همایش 4 روزه کشوری تجلیل از دستاوردهای و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور در دولت سیزدهم، طی نامه ای از معاون بهداشت و همکاران ستادی و محیطی معاونت بهداشت دانشگاه ایران تقدیر و تشکر کرد.

اولین همایش کشوری تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور به میزبانی دانشگاهی علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این همایش آخرین دستاوردها و اقدامات بهداشتی در فضای نمایشگاهی ارائه و در پنل های علمی و تخصصی برنامه های مدیریتی و اقداملات عملیاتی، مورد ارزیابی و بررسی مدیران نظام سلامت کشور قرار گرفت.

مدیریت سلامت محیط کار (بهداشت محیط-بهداشت حرفه ای)، مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، گروه بهبود تغذیه، گروه بهداشت دهان و دندان، گروه آموزش و ارتقای سلامت و سایر گروه های ستادی معاونت بهداشت با همکاری شبکه ها و مراکز تابعه در برپایی نمایشگاه آخرین دستاوردهای بهداشت در همایش مذکور حضور فعال داشتند که از سوی مدیران و مسئولین وزارت متبوع به صورت جداگانه مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت