• 1402/08/22 - 14:59

شرکت رئیس و معاونین دانشگاه در پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت

رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران در پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت شرکت کردند.

38453.mp3 شرکت رئیس و معاونین دانشگاه در پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: دکتر عبدالرضا پازوکی به همراه معاون بهداشت و سایر معاونین و مدیران ارشد این دانشگاه در پویش ملی غربالگری پرفشاری خون و دیابت شرکت کردند.

همچنین در این راستا این پویش در تمام مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از تاریخ 15 آبان آغاز شده است و تا 20 دی ماه نیز ادامه خواهد داشت و براین اساس نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهر قدس این پویش ملی را افتتاح کرد.

گفتنی است، مرحله نخست پویش ملی سلامت از تاریخ ۲۰ آبان تا ۱۵ دی ماه اجرا می‌شود؛ هدف این پویش ارتقای سواد سلامت جامعه و گشایش پرونده الکترونیک برای هر ایرانی است. براین اساس مردم می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی سراسر کشور با شرکت در این پویش، شاهد ایجاد پرونده الکترونیک سلامت خود باشند. در فاز  نخست «پویش ملی سلامت» دو عامل خطر بیماری‌ها، از جمله فشارخون و دیابت غربالگری می‌شود.