• 1402/10/06 - 13:10
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

سلسله جلسات ستادی پویش ملی سلامت در معاونت بهداشت

جلسه ستادی معاونت بهداشت و مدیران شبکه‌های تابعه با موضوع پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

321255.mp3 سلسله جلسات ستادی پویش ملی سلامت در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در راستای رسیدن به اهداف طرح ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا برای همه افراد بالای ۱۸ سال تحت پوشش حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه‌ای با حضور معاون بهداشت دانشگاه، معاون اجرایی، مدیران ستادی و همکاران شبکه‌های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه، به گزارش اقدامات انجام شده از ابتدای پویش تاکنون پرداخته شد. همچنین با در نظر گرفتن عوامل موثر در اجرای این پویش، برنامه ریزی‌های لازم جهت اجرای برنامه تا روزهای پایانی انجام گرفت.