• 1402/06/07 - 12:27
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

19529.mp3 حضور معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در نمایشگاه دستاوردهای دولت مردمی «روایت خدمت»

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: همراه با فرارسیدن هفته دولت؛ نهاد ریاست جمهوری در سالن‌های 8 و 9 نمایشگاه بین المللی تهران با حضور تمام وزارتخانه ها و سازمان های دولتی از دستاوردهای دولت مردمی سیزدهم و اقدامات انجام شده در مدت 2 سال گذشته با عنوان «روایت خدمت» به نمایش گذاشت.

این مراسم که از روز شنبه مورخ 4 شهریور ماه 1402 شروع و به مدت 4 روز از ساعت 9 لغایت 17 ادامه داشت.

در این نمایشگاه همه وزارتخانه‌ها و سازمان های دولتی محصولات، خدمات و دستاوردهای خود را در حضور رئیس محترم جمهور، وزرای محترم، مدیران عالی کشوری و لشگری به نمایش گذاشتند.

در غرفه وزارت بهداشت نیز کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای با حضور پزشک جهت ارائه خدمات غربالگری، پزشکی و سلامت برای حضار و همچنین ارائه گزارش از دستاورهای فنی و تخصصی و امکانات و تجهیزات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برای بازدیدکنندگان با هماهنگی و همکاری مرکز بهداشت شمالغرب و غرب تهران ارائه شد.

• کد خبر : 19529