• 1402/03/13 - 12:14
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

15740.mp3 جلسه برنامه ریزی و پیشبرد اقدامات نظام مراقبت بیماریهای واگیر در سال 1402 - دانشگاه ایران

روز چهارشنبه 10 خرداد 1402 جلسه برنامه ریزی و پیشبرد اقدامات نظام مراقبت بیماریهای واگیر با حضور کارشناسان مسئول بیماری های واگیر مراکز و شبکه های تحت پوشش به صورت حضوری در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه ایران و کارشناسان برنامه به صورت مجازی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، خانم دکتر رحیمی مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، سیاست های کلی شامل: برنامه ریزی و انجام اقدامات همه جانبه در خصوص پیشبرد برنامه نظام مراقبت بیماریهای واگیر در سطح مراکز و شبکه های بهداشتی در سال 1402 تاکید کردند.

در ادامه، آقای دکتر محمودی رئیس گروه بیماری های واگیر بر آموزش و آماده سازی سطوح ستادی و محیطی مراکز و شبکه ها در ایام حج، مراسم 14 و 15 خرداد و اربعین، به هنگام بودن گزارشات و پایش منظم از واحدهای محیطی، نکاتی را ارائه نمودند.

سپس کارشناسان برنامه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی هر کدام جداگانه، گزارشی از عملکرد سال 1401، چالش ها و مشکلات هر برنامه، راهکارهای پیشنهادی و انتظارات از مسئولین واحدهای واگیر مراکز و شبکه های بهداشتی، توضیحاتی بیان نمودند.