• 1401/06/08 - 14:21
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

4745.mp3 تعامل بین بخشی بهزیستی استان تهران و دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص هزینه های بیمه سلامت

نشست تعاملی بین بخشی بهزیستی استان تهران با دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص هزینه های بیمه سلامت جامعه هدف برگزار شد.

فاطمه ارزانیان در این جلسه ضمن اشاره به اهداف سازمان بهزیستی و ارائه هزینه های درمان جامعه هدف در هنگام بیماری گفت: تمام تلاش سازمان بهزیستی بر این می باشند که جامعه هدف هنگام بیماری تنها دغدغه ای جز درمان مراحل بهبودی نداشته باشند و بهزیستی استان تهران در راستای تحقق این هدف تمام سعی خود را خواهد داشت.

در این جلسه حاضرین ضمن ارائه نقطه نظرات، راهکارهایی را به منظور تامین و یا کاهش هزینه های فرانشیز بیمه سلامت مددجویان محلات کم برخوردار(۲۰۲۰) که در حال حاضر تامین ۷۰ درصد آن بر عهده بیمه و ۳۰ درصد بر عهده جامعه هدف می باشد عنوان کردند و جلسات تکمیلی دیگری برای این منظور برگزار گردد.

گفتنی است، در صورت بررسی موارد مطرح شده انعقاد تفاهم نامه بین بهزیستی استان تهران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی به منظور بیمه سلامت محلات کم برخوردار جامعه هدف انجام می شود.