• 1403/01/06 - 10:28
  • - تعداد بازدید: 145
  • - تعداد بازدید کنندگان: 135
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی / تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان

نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

330442.mp3 تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی / تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه ایران، با توجه به آغاز برنامه تشدید نظارت های بهداشتی از ۱۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۲، بازرسان بهداشت محیط این معاونت در طول دوره طرح علاوه بر انجام ۳۴۵۵۲ بازرسی؛ صدور ۳۳۳۸ مورد اخطار؛ ۷۳۹ مورد ارجاع متخلف به مراجع قضایی و پلمپ ۲۸۴ واحد صنفی متخلف و ۳۹۳۶۴ مورد سنجش کیفیت مواد غذایی و محیط بوسیله تجهیزات پرتابل نسبت به ۹۹۴۱ مورد کلرسنجی از اب شرب اقدام نموده اند همچنین ضمن شناسایی کارگاه های غیرمجاز تولید مواد غذایی نسبت به معدوم یا توقیف ۲۱ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته اقدام شده است.

 

در ادامه اجرای این طرح؛ بازرسین روزانه در ساعات اداری وغیر اداری و گشت های شبانه ضمن آموزش متصدیان و رسیدگی به ۵۳۶ شکایت مردمی نسبت به بازدید از پایانه های مسافربری، مساجد، پارک‌ها و اماکن تجمعی، جایگاه‌های سوخت رسانی، اماکن اقامتی، میادین میوه و تره بار، شیرینی فروشی و مراکز فروش آش و حلیم و ... اهتمام داشته اند.

 

لازم به ذکر است طرح یادشده تا ۲۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

همشهریان و مسافرین نوروزی در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، می توانند شکایات خود را به صورت تلفنی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 330442
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings