• 1401/09/12 - 09:24
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تجهیز 2 دستگاه کامیونت معاونت بهداشت دانشگاه به سردخانه حمل دارو و واکسن

2دستگاه خودرو کامیونت مطلق به معاونت بهداشت دانشگاه ایران به منظور حمل و نقل ایمن و سریع دارو و واکسن مجهز به یخچال شد.

8204.mp3 تجهیز 2 دستگاه کامیونت معاونت بهداشت دانشگاه به سردخانه حمل دارو و واکسن

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: با حمایت معاون محترم بهداشت دانشگاه و به همت مدیران و کارشناسان ستاد معاونت بهداشت، به پشتیبانی و تاکید معاون اجرایی معاونت بهداشت ظرف مدت دوماه، 2 دستگاه خودرو کامیونت مجهز به تجهیزات سرمایشی برای حمل و انتقال دارو، واکسن و دیگر ملزومات بهداشتی و درمانی برای خدمت به این مرزو بوم آماده شد.

دکتر دمیریان معاون اجرایی معاونت بهداشت در این خصوص گفت: با توجه به وسعت جغرافیای منطقه تحت پوشش دانشگاه ایران همچنین جمعیت ساکن در این نواحی به ویژه گستردگی شهرستان ها و روستاهای تابعه، حاشینه نشینی شهروندان گرامی ، 2 دستگاه خودروی مجهز به سردخانه به مجموعه خودروهای دانشگاه به منظور خدمت رسانی مشغول به خدمت شدند.

ایشان در ادامه افزودند در آینده نزدیک تلاش خواهیم کرد با حمایت همه مسئولین گرامی به تعداد این خودرو ها افزوده تا در کوتاه ترین زمان ممکن به هم وطنان گرامی ارائه خدمت کنیم.

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت