• 1402/05/16 - 07:29

برگزاری کمیته استانی برنامه غربالگری شنوایی نوزادان

18728.mp3 برگزاری کمیته استانی برنامه غربالگری شنوایی نوزادان

روابط عمومی معاونت بهداشت: در روز شنبه مورخ 14 مرداد 1402 نشست هم اندیشی و کمیته استانی اجرای برنامه غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان با هدف بررسی و رفع چالش های موجود در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران ، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه ایران و روسای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و کارشناسان مسئول برنامه غربالگری شنوایی نوزادان هر سه معاونت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم دکتر رحیمی مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه ایران ضمن خیرمقدم خلاصه ای از وضعیت موجود در دانشگاه علوم پزشکی ایران و چالش های موجود ارائه نمودند.

خانم دکتر طیبه نجفی مقدم رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت دانشگاه ایران، در ادامه شرح اقدامات و نحوه اجرای برنامه در دانشگاه ایران را بیان نمودند. خانم دکتر کریمی رئیس گروه محترم بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تهران و خانم دکتر نوائیان رئیس گروه محترم بیماری های غیرواگیر معاونت دانشگاه شهید بهشتی وضعیت برنامه را در دانشگاه های خود تفسیر نمودند. در پایان با بررسی چالش ها و همفکری حاضرین در جلسه و ارائه راهکارهایی جهت رفع چالش ها جلسه پایان یافت.