• 1402/10/16 - 15:01

برگزاری کارگاه آموزشی استراتژی توسعه مداخلات ارگونومی در محیط کار

کارگاه آموزشی استراتژی توسعه مداخلات ارگونومی در محیط کار برگزار شد.

321809.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی استراتژی توسعه مداخلات ارگونومی در محیط کار

روابط عمومی معاونت بهداشت: گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه آموزشی استراتژی توسعه مداخلات ارگونومی در محیط کار را در روز چهارشنبه مورخ 13 دی 1402 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت غرب برگزار کرد.

گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه در راستای ارتقاء سطح دانش و اجرای برنامه های مداخله ای جهت کاهش عوامل زیان آور محیط کار در صنایع، با همکاری و مشارکت گروه بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی استراتژی توسعه مداخلات ارگونومیک در محیط کار نمود.

در این کارگاه آموزشی که 60 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل صنایع تحت پوشش و بازرسان بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند، آقای دکتر شهرام وثوقی عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت درخصوص ریسک فاکتورها ارگونومیکی، روش های ارزیابی و اقدامات اصلاحی ضروری در کاهش ریسک فاکتورهای ارگونومی تدریس نمودند.