• 1402/10/16 - 09:16
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری سومین کارگاه تربیت مشاور شیردهی در بیمارستان شهید اکبرآبادی در سال 1402

سومین کارگاه تربیت مشاور شیردهی در بیمارستان شهید اکبرآبادی در سال 1402 برگزار گردید.

321759.mp3 برگزاری سومین کارگاه تربیت مشاور شیردهی در بیمارستان شهید اکبرآبادی در سال 1402

روابط عمومی معاونت بهداشت: این کارگاه سه روزه با هدف افزایش توانمندی پرسنل درمان از روزدوشنبه 11دی لغایت 13دی در بیمارستان شهیداکبرآبادی برگزار شد.

در این کارگاه 12 نفر پرسنل درمان از بیمارستان های پیامبران، کودکان تهران، آسیا، شهرام، جم، دی، ساسان، البرز، فاطمه الزهرا(س)، یاس سپید و گاندی  شرکت داشتند.

این کارگاه سه روزه بصورت کار با مولاژ و کارعملی در بخش های بعد اززایمان، نوزادان و مراقبت ویژه نوزادی تحت نظارت فلاح زاده مربی مشاوره شیردهی کشوری و خانم سهلانی و خانم ولی الهی مربی دانشگاهی اجراشد.

فلاح زاده در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت:

این کارگاه با همکاری بیمارستان شهید اکبرآبادی( مرکز کشوری آموزش تغذیه باشیرمادر  ) و با حضور اساتید برجسته آقای دکتر استقامتی،  خانم دکتر سابوته و ... تشکیل شد.

مطالب بصورت عملی( کار با مولاژ و آموزش عملی در بخش های مرتبط )بود و مشاورین شیردهی با نحوه شرح حال گیری، تکمیل فرم مشاهده شیردهی، پوزیشن های شیردهی، دوشیدن شیرمادر و نگهداری، استفاده از ابزار در شیردهی، نحوه تغذیه با شیرمادر نوزادان نارس و ...آشنا شدند.