• 1401/05/26 - 08:56

برگزاری دوره آموزشی میکروسکوپیست های مالاریا در معاونت بهداشت دانشگاه ایران

4223.mp3 برگزاری دوره آموزشی میکروسکوپیست های مالاریا در معاونت بهداشت دانشگاه ایران
روابط عمومی معاونت بهداشت: به همت واحد آزمایشگاه معاونت بهداشت دوره آموزشی ۳ روزه میکروسکوپیست های مالاریا برگزار شد.
در راستای برنامه حذف مالاریا و باهدف ارتقای مهارت کارکنان آزمایشگاه‌های مراکز تابعه در امر تشخیص میکروسکوپی مالاریا ، کلاس آموزشی از روز یکشنبه ۲۳مرداد تا  روز سه شنبه ۲۵ مرداد با حضور استاد علی طریقی عضو NGG کارگروه مالاریا وزارت بهداشت، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد .

در ابتدا خانم دکتر دنیوی رئیس آزمایشگاه مرجع سخنانی در ارتباط با مالاریا و اهمیت تشخیص آن ایراد نمودند .

در این دوره  که تعداد ۱۵ نفر از کارشناسان آزمایشگاه شرکت داشتند ضمن آموزش مطالب علمی و ارایه انواع لامهای آموزشی، در پایان از حاضران در جلسه آزمون تعیین سطح به عمل آمد.