• 1402/06/13 - 11:56

برگزاری جلسه کارشناسان مسئول بهبود تغذیه مراکز و شبکه های بهداشت تحت پوشش

دومین جلسه بهبود تغذیه جامعه با حضور رئیس گروه بهبود تغذیه و کارشناسان مسئول تغذیه مراکز و شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه در تاریخ 11 شهریور سالجاری برگزار شد.

19766.mp3 برگزاری جلسه کارشناسان مسئول بهبود تغذیه مراکز و شبکه های بهداشت تحت پوشش

در ابتدای جلسه لیلا فرزاد؛ رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت ضمن شرح برنامه های گروه بهبود تغذیه در شش ماهه دوم سال، از انعقاد تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش خبر داد و آن را فرصت مناسبی جهت پیشبرد اهداف تغذیه ای در مهد کودکها و مدارس برشمرد.

وی با اشاره بر لزوم اجرای قانون جوانی جمعیت و نقش پررنگ تغذیه در همه دورانهای زندگی به ویژه در سنین باروری و دوران بارداری، بر استفاده از فرصتهای موجود جهت اجرای بهینه برنامه های حمایت تغذیه ای از مادران باردار و شیرده تاکید کرد.

از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بررسی حد انتظار خدمات کارشناسان تغذیه و لزوم پیگیری همکاران ستادی جهت رفع مشکلات کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت بود.

در ادامه هماهنگی های لازم در خصوص اجرای برنامه های پیشرو در نیمه دوم سال 1402 همچون برنامه مکمل یاری و نظارت بر پایگاههای تغذیه سالم در مدارس، برنامه حمایت تغذیه ای از مادران و کودکان و... به عمل آمد و کارشناسان مسئول تغذیه مراکز و شبکه ها جهت ارتقای سطح اجرای برنامه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

• کد خبر : 19766