• 1402/10/18 - 13:45

برگزاری جلسات آموزشی و انجام معاینات دندانپزشکی در مدارس

جلسات آموزشی و انجام معاینات دندانپزشکی در مدارس ابتدایی شهرستان قدس برگزارشد.

321935.mp3 برگزاری جلسات آموزشی و انجام معاینات دندانپزشکی در مدارس

واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان قدس در راستای اجرای طرح ملی «دهان و دندان عاری از پوسیدگی» و با هدف شناسایی دانش آموزان نیازمند ارجاع به واحدهای دندانپزشکی اقدام به برگزاری جلسات آموزشی و انجام معاینات دهان و دندان در مدارس کرد.

این معاینات که در راستای تسهیل دسترسی دانش آموزان برای دریافت خدمات دندانپزشکی و در مدارس شهید اطاعتی و شهید بهشتی انجام شد، ضمن بررسی وضعیت دهان و دندان و نگارش طرح درمان، وقت دهی به بیماران انجام و بر همکاری و همراهی مدیران مدارس و اولیاء دانش آموزان با تیم دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت امام خمینی (ره) در تحقق هدف ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان زیر ۱۴ سال تاکید شد. ضمنا لازم به توضیح است که این معاینات بصورت مستمر در مدارس شهرستان تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد یافت.

• کد خبر : 321935
پگاه زکی پور