• 1402/05/30 - 08:34

برگزاری اولین کارگاه آموزشی برنامه پیشگیری و کنترل غربالگری سرطان دهانه رحم

19103.mp3 برگزاری اولین کارگاه آموزشی برنامه پیشگیری و کنترل غربالگری سرطان دهانه رحم

روابط عمومی معاونت بهداشت: در روز یکشنبه مورخ 29 مرداد 1402 اولین کارگاه آموزشی – توجیهی کنترل و پیشگیری از سرطان دهانه رحم با محوریت غربالگری HPV با حضور کارشناسان محترم برنامه غربالگری سرطان شبکه ها و مراکز تابعه دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم دکتر نجفی رییس گروه محترم  بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه از اهمیت برنامه کنترل و پیشگیری از سرطان ها و به خصوص سرطان دهانه رحم و شیوه ادغام و اجرای برنامه غربالگری سرطان دهانه رحم در شبکه ها و مراکز تحت پوشش مطالبی فرمودند.

در ادامه دستورالعمل ابلاغی برنامه کنترل و پیشگیری سرطان دهانه رحم و شیوه نامه نمونه گیری و دستورالعمل ارسال به آزمایشگاه مرجع و نحوه دریافت نتایج آزمایش ها توسط خانم عباسی کارشناس برنامه غربالگری سرطان معاونت ارائه شد .

در پایان با پرسش و پاسخ و بررسی مشکلات احتمالی در اجرای برنامه غربالگری سرطان و ارائه راهکار جهت رفع مشکلات جلسه پایان یافت.

• کد خبر : 19103