• 1402/05/24 - 05:55

بازدید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از حوزه بهداشت دانشگاه

دکتر احمد اسمعیل زاده؛ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و هیئت همراه، یکشنبه 22 مرداد از حوزه تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب تهران، بازدید کرد.

18937.mp3 بازدید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از حوزه بهداشت دانشگاه

لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در راستای بررسی فرآیندها و برنامه های گروه بهبود تغذیه جامعه به منظور اصلاح این فرآیندها و ارائه مطلوب تر خدمات تغذیه ای به مردم عزیز، دکتر احمد اسمعیل زاده؛ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و هیئت همراه (دکتر نیک بخت، دکتر پریسا ترابی و سرکار خانم مشلول)، از مراکز خدمات جامع سلامت سردار جنگل و سازمان برنامه، بازدید کردند.

لیلا فرزاد ادامه داد: در این بازدید، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طی نشستی صمیمانه با کارشناسان تغذیه شاغل در این دو مرکز و با هدف بررسی مشکلات و چالش های موجود در نحوه ارائه خدمات و ارائه راهکار به منظور بهبود ارائه خدمات کارشناسان تغذیه، به ارزیابی مسائل موجود پرداخت.

در پایان این بازدید، دکتر اسعیل زاده، ضمن تقدیر و تشکر از نحوه ارائه خدمات تغذیه ای در حوزه بهداشت دانشگاه ایران، خاطرنشان کرد: در جلسه تدوین خدمات جدید تغذیه ای برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، از پیشنهادات و راهکارهای ارائه شده توسط رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، استفاده می شود و از سرکار خانم فرزاد به منظور شرکت در کمیته کشوری تدوین دستورالعمل جدید ارائه خدمات تغذیه ای دعوت کرد.