• 1401/11/19 - 13:11

انتصاب سرکار خانم دکتر فاطمه عزیزی به سمت سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب

11333.mp3 انتصاب سرکار خانم دکتر فاطمه عزیزی به سمت سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب

بر اساس ابلاغ صادر شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، سرکار خانم دکتر فاطمه عزیزی به سمت سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب تهران منصوب شدند.متن ابلاغ ایشان به شرح ذیل می باشد:

سرکار خانم دکتر فاطمه عزیزی

باسلام واحترام

نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند سرکارعالی،  به مــوجب این ابلاغ به عنوان سرپرست  مرکز بهداشت شمال غرب تهران  منصوب می‌شوید تا در چهارچوب قوانین و مقــررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید. امید است با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه آن مرکز ، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره‌‍مندی از روش‌های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب به جمعیت  تحت پوشش  و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.

گفتنی است که مراسم معارفه سرکار خانم دکتر عزیزی در تاریخ 16 بهمن 1401 با حضور سرکار خانم دکتر احمدنیا معاون فنی محترم معاونت بهداشت و معاون و مدیران واحدهای ستادی در سالن جلسات مرکز بهداشت شمال غرب برگزارشد.